Over mij

Ik ben Ziagnée oprichtster van Mama Amor, moeder van twee dochters Zéna en Mayra en partner van Migaël.  Ik ben op Curaçao geboren en toen ik 6 jaar oud was, ben ik samen met mijn ouders naar Nederland verhuisd. Ik houd van gezelligheid en leuke dingen doen met mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben echt een familiemens en geef veel om de mensen om mij heen. Ik vind het belangrijk dat een ieder kan zijn zoals zij wil zijn en de ruimte krijgt om te groeien en bloeien. 

Sinds 2017 ben ik werkzaam als gezinsbehandelaar en ondersteun ik ouders en gezinnen met jonge kinderen met diverse hulpvragen gericht op de ontwikkeling van een kind, opvoeding, ouderschap en de ontwikkeling van henzelf als mens, partner en ouder. 

De zwangerschap, geboorte van een kind, de postpartumperiode en eerste levensjaren van een kind heb ik altijd heel mooi en interessant gevonden. Toen ik zelf zwanger was van mijn eerste dochter is mijn interesse hierin steeds meer gaan groeien. Ik voelde mezelf toen echt transformeren tot een moeder. Dat ging zo natuurlijk dat ik er meer over wilde weten, meer over het vrouwelijk lichaam, meer over zwangerschap, geboorte, kraamtijd, het hechten met je kind en dit combineren met de kennis die ik al had.

Ik vind het zo mooi om anderen te kunnen ondersteunen in deze belangrijke periodes in het leven. Sinds 2020 ben ik mijn expertise daarom gaan verbreden door al ondersteuning te bieden tijdens de zwangerschap en kraamperiode.